Loading...
Skip to Content

Coaching shape

Officieel heb je alles
En toch zit je klem
Ja, dat kan dus gewoon
Klem in ambities, verwachtingen
Gedoe in relaties
Privé of op werk
Of klem in die ene vraag: ‘Is dit het nou?’

Ik noem maar eens wat

En je trekt alles uit de kast
om dat rottige gevoel te negeren
Net als de meeste mensen

Kijk, ik vind dat dus zonde
Je kunt dit ook anders doen
Dat ’t je iets oplevert
Iets goeds

Besef, het klem-gevoel is een persoonlijke boodschap
Aan jouw adres
Een verzoek:
Sta even stil
Neem jezelf en je leven onder de loep,
precies daar waar het klemt
Zodat je leert over jezelf
En groeit
Om daarna je leven zo in te richten
dat het klopt bij wie je werkelijk bent

Dát wil je toch?

Je hebt een plek nodig om vrijuit te spreken
Om de wirwar in hoofd en hart te ontrafelen
Je patronen te ontdekken
Zotdat je weer ruimte ervaart
Keuzevrijheid - Regie - Flow - Liefde
Dat soort wezenlijks
Daar knap jij van op
En je carrière en de mensen om je heen ook

Precies hiervoor kun je me bellen

  • is dit het nou?
  • officieel heb je alles
  • patronen ontdekken
  • keuzevrijheid en regie
coach psycholoog amsterdam
Ja!

Voor wie?
Je leven is op stoom. Je bent ver gekomen. En juist nu, nu wankelt het vanbinnen. Dat onbestemde gevoel: Wil ik dit? Kan ik dit? Hoe dan? Werk en/of privé. Kortom, je bent je richting kwijt. En: je bent niet het type om het hierbij te laten zitten.

Keuzes
en richting

Wat is het resultaat?
Je ontwikkelt een heldere geest. Je voelt je een completer mens, omdat alles van jou er mag zijn. Je wordt hierdoor kleurrijk. Jij wordt echter en daarmee verdiepen je relaties zich. Dat maakt je leven licht en ruim. Je vindt je eigen koers.

Wijs en
helder

Klinkt goed! Maar, hoe dan?
Ik werk ervaringsgericht. Natuurlijk, je hoofd is briljant, ik weet het. Maar de verhalen die je jezelf vertelt ken je inmiddels. Ik breng je een stap verder. Je bent óok een wijs lichaam met heldere taal. Daarmee breng ik je weer in contact. Dat wordt een wereld van verschil. Doen, ervaren, voelen, en praten. En steeds weer vertalen naar jouw dagelijkse leven.

Maatwerk
traject

Hoe verloopt een traject?
Je mailt. Ik bel je kort: checken of je vraag klopt bij mij. Of de agenda’s passen. We plannen de eerste afspraak. Je onvangt een vragenlijst. In onze eerste sessie gaan we aan de slag. We stellen doelen, je ervaart mijn werkmethode. We ontdekken of ons samenwerken klopt. Ja? Dan maken we verdere werkafspraken. We plannen sessies, eventueel zoomsessies tussendoor en opdrachten. Ik bied maatwerk. Na 5 sessies evalueren we en bepalen we het verdere verloop.

Investering

Welke investering vraagt dit?
Tijd, energie en geld. Een sessie duurt een uur. Daarmee ben je niet klaar, een sessie werkt nog lang door. Plan de dag van onze afspraak niet teveel spannends. De opdrachten tussen de sessies door vragen ook je tijd en aandacht.
Mijn uurtarief (vrijgesteld van btw):
Privé: 140 euro
ZZP: 160 euro
Bedrijfstarief: 180 euro

Met welk soort vragen kun je bij jou terecht?
Als je vastloopt kun je me bellen. Dilemma’s, contact kwijt met jezelf en je kompas. Mij maakt het niet uit of ons onderzoek start met een vraag op privé- of werkgebied. Het gaat om het patroon dat eronder ligt. Daar gaan we mee werken. Om vervolgens te ontdekken welke andere mogelijkheden je hebt. Op naar een leven dat je past.
Als je al eerder een coachtraject hebt gevolgd, heeft nog een keer dan zin?
Zeker. Persoonlijke en professionele ontwikkeling komt in golfjes. Je komt iedere keer weer een beetje verder. Het is niet in 1 keer klaar. Gelukkig, ont-dekken is toch het mooiste wat er is? Weet je van jezelf dat dit coachtraject stiekem uitstel is? Doe ’t dan niet. Of kom 1 keertje. Dan kunnen we even kijken wat je tussen jou en je stap zet.
Hoe weet je zeker of dit coachtraject werkt?
Tsja. Wat is ‘dat ’t werkt’? Zeker is dat in onze ontmoeting helderheid ontstaat. Alleen, we weten niet zeker of het is wat jij voor ogen had. Soms kom je op iets anders uit dan dat je bij aanmelding denkt. Ik zeg ook dan: ja het werkt (maar regelmatig anders dan je dacht van tevoren).
Wat betekent ervaringsgericht coachen?
Je lichaam spreekt boekdelen. Je lichaamshouding vertelt me wie je bent geworden in je leven. In je bewegingen kunnen we ontdekken waar je op aanslaat en waar je jezelf terughoudt. Volstrekt helder. Dus, die bron zoeken we op. Dat brengt je verder. Ik heb een scala aan methodieken tot mijn beschikking, dus ik stem dit heel precies af op jou. Ik werk binnen jouw grenzen en mogelijkheden.
Krijg je ook huiswerk?
Zeker. We spreken na een sessie af hoe je het geleerde toe gaat passen in je dagelijkse leven. Op concreet gedragsniveau. Iedere dag, in ‘het schijnbaar futiele’ kunnen we een nieuwe werkelijkheid creëren. Echt hoor, het wonder gebeurt in het hier en nu, niet in het daar en dan. En ik vraag je na iedere sessie een kort verslagje te schrijven en me toe te sturen.
Hoe lang duurt een traject bij jou?
Ik werk kortdurend. Pak ‘m beet, zo’n 5 sessies. Mocht na 5 keer blijken dat je verder wil, dan maken we nieuwe afspraken. Ik merk dat mensen het fijn vinden om na een compacte start van 5 sessies nog eens in de 2 maanden te komen. Om te sparren over de uitdagingen die ze tegenkomen.
Als ik na 3 keer wil stoppen, is dat ok?
Je kunt ALTIJD stoppen. Jij beslist over jou. Het gebeurt regelmatig dat ‘het grote werk’ -de nieuwe kijk of dé beslissing- vrij direct in het traject plaatsvindt. De ene mens vindt het fijn om daarna nog te komen om te oefenen met het nieuwe. Vinger aan de pols. De ander gaat vanaf dan op eigen kracht verder. En neemt weer contact op indien gewenst. Alles = o.k. Ik sluit wel graag ons samenwerken af, gewoon even kort bellen.
Hoezo vraag je om een vragenlijst in te vullen voor de eerste afspraak?
Zo creëren we focus. Het beantwoorden van de vragen helpen je doelen te stellen. Je gaat als het ware al aan de slag. Ik heb al een stukje context gelezen voor je komt. We winnen aan efficiency hierdoor. Daar hou ik gewoon van. En ik vraag je na iedere sessie een kort verslagje te schrijven en me toe te sturen.
Kun je gewoon gaan werken na een sessie?
Optimaal is als je na een ontmoeting nog even de tijd hebt. Rondje park lopen, of iets opschrijven over je ervaring. Tijd voor de nawerking. Tegelijkertijd is het uur dat je hebt vrijgemaakt om hier te zijn al heel wat. En roept het volle leven je. En ja, dat kan ook gewoon.

Contact shape

Ook verslaafd aan druk? Als je wil leren om in alle drukte ook jezelf te horen, terug te vinden wat jij graag wil, dan is een coachtraject goed voor jou.