Praktijk

04praktijkMijn praktijk is gevestigd midden in Amsterdam. Ik geniet iedere dag weer dat ik in deze ruime, lichte en speelse ruimte m’n werk kan doen.

Ik bied een 3 maandprogramma aan. Je start met een intake. Als jij en ik een JA voelen maken we een maatwerk-plan voor onze samenwerking.

Werk je met mij, dan onderzoek je pittige vraagstukken. En toch, het onderzoek is speels en lichtvoetig. Hoopvol. Je patronen, verlangens en vraagstukken onder ogen zien, dat is in mijn trajecten de rode draad. We onthullen wat er is, kijken wat er nog meer tot je beschikking is in jezelf. Je gaat nieuwe keuzes maken. Met als resultaat: ruimte, lichtheid en een vernieuwde kijk op je eigen leven. Je krijgt weer de regie. Niet op wat je gebeurt, maar wel op het antwoord dat je geeft. Ik houd je scherp en committed door je te activeren in je dagelijkse leven. Je traint jezelf door uitdagende situaties op te zoeken en aan te gaan. En ik sta aan je zijde. We zijn samen op pad.

De kosten voor loopbaanadvies zijn over het algemeen aftrekbaar als studiekosten. Ik adviseer je om je hierover te laten voorlichten. De kosten worden niet vergoed door een ziektekostenverzekeringen.


Blog

Lees mijn gedachtenspinsels hier in mijn blog »

Lees blog »